Tropiske tendenser i plantetrendene for 2018

Planter er en en viktig del av miljø og innredning på arbeidsplassen. De er både vakre å se på og har en praktisk funksjon både i interiøret og som luftrensere. I år skal det bugne som aldri før og svære, grønne planter fra verdens tropiske skoger er i fokus. Uttrykket «urban jungle» har stor sett tidligere bare blitt brukt av stylister og interiørdesignere, men vi opplever mer og mer at dette er en trend som flere gjerne vil ta del i.

Bananplanter er et «must»!

Ved å benytte planter som gjerne er overdimensjonerte med store, grønne blader, kan man skape en tropisk atmosfære, eller «urban jungle» både hjemme og i arbeidsmiljøet. Til dette er bananplanten et «must»! Denne planten, også kalt Musa Dwarf Cavendish, kommer opprinnelig fra sørøst Asia og Australia, men er nå å finne i flere tropiske skoger rundt om i flere land. De har også blitt svært populære å inkludere som en del av interiøret og fyller samtidig kravene til å være en av «superplantene» som også renser luften for giftstoffer. En annen plante å legge merke til er Strelitzia Nicolai, som med sine lange stilker og store, mørkegrønne blader er en selvskreven plante å inkludere i årets trend.

Fyll kontoret med en «Urban jungle»

Stilen «Urban jungle» kan best beskrives der en samling av planter utgjør en del av interiøret som lager en jungel. En artig og original måte å gi arbeidsplassen litt karakter og i tillegg gjør deg ekstra glad. Planene gjør også mye godt for luften man puster inn i tillegg til å være pene å se på.

Palmetrend

Palmer er også en av de hete trendene dette året og skaper raskt en tropisk atmosfære. Areca- og Kentiapalmen er kjent for de fleste og har begge lange, smale blader med en frisk grønnfarge, som raskt gjør lokalet grønt og frodig. Kombiner lekre potter og planter for å skape et skreddersydd jungeltema.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte og motta forslag til hvordan deres bedrift kan anskaffe sin egen «Urban jungle».

 

Tlf: 67 17 76 60 – Mail: salg@servix.no