Kvalitetsrenhold - som forventet!

Våre renholdere er dyktige og erfarne medarbeidere som er opptatt av å leverer kvalitet. Med kvalitet, selektivitet og erfaring har vi alltid et god utgangspunkt for å levere kvalitetsrenhold - hver gang, som forventet.

Kvalitet og selektivitet

Vi tilbyr ikke renholdstjenester til enhver bedrift. Type lokaler, antall kvadratmeter, antall ansatte og geografisk beliggenhet vurderes for hvert oppdrag. Vi er selektive i den forstand at vi søker kunder vi vet vil bli tilfredse med den kvaliteten vi leverer. Kunder som krever stabilt og godt renhold til faste intervaller utført av en fast og erfaren renholder. Kunder som er villige til å betale riktig pris hvis kvaliteten er god og stabil.

Renhold selektivitet
Renhold befaring

Befaring og renholdsplan

Våre kunders krav og behov er alltid forskjellige. Ethvert rengjøringsoppdrag krever en kort befaring i kundens lokaler før tilbud og kravspesifikasjon kan utarbeides.

Våre erfarne rådgivere setter sammen løsningen i samarbeid med kunden.

Våre renholdere

Renholdet utføres av uniformert renholder som har godkjent ID og er pålagt taushetsplikt. Renholdet utføres i normal arbeidstid uten unødvendige forstyrrelser eller etter arbeidstid dersom kunden foretrekker dette.

Trenger din bedrift hygiene tjenester?

Vi skal utføre presis og avtalt service, som vi er stolte av - hver gang!

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud eller dersom dere har spørsmål vedrørende våre produkter eller tjenester.