Planter til kontor

Planter til kontoret i dekorative krukker gir en "velkommen til oss følelse" og hever profilen i kontorlandskap, ankomstområder og ventesoner.

Planter skaper levende rom

Rent praktisk benyttes planter for å skjerme arbeisplasser, for å hindre innsyn, for å dempe støy og for å dele samt myke opp kontorlandskap og vandresoner. Undersøkelser viser at det også oppnås helsemessige gevinster, ved bruk av kontorplanter, som redusert fravær og økt trivsel blant ansatte.

Servix Plantedekor AS tilbyr et meget bredt utvalg av potter, og kontorplanter. Vi skreddersyr løsninger etter kundens behov og ønsker. Om behovet er noen få planter til kontoret eller større løsninger til fellesområder som plantevegger er vi alltid like motiverte for å løse behovet.

Da det krever økt kunnskap ut over litt vanning, i ny og ne, for å holde kontorplantene grønne og friske gjennomfører vi service jevnlig.

Planter skaper levende rom 1286-884
Potter og planter 1286-884

Potter og planter

Vårt utvalg er nærmest uendelig. Et bevisst valg av potter og planter er avgjørende for å oppnå ønsket resultat. Planteløsninger er mer enn "noe grønt i hjørnet". Det er en investering som oppgraderer lokalet og gir visuell gevinst. Planteløsninger bidrar til økt trivsel og kan fungere som avskjerming, skape atmosfære i sosial sone og forsterke eller tone ned det øvrige interiør.

Våre rådgivere og innredningskonsulenter har bred kunnskap når det gjelder å finne den rette planteløsningen som tar utgangspunkt i kundens lokaler, interiør og stil. En plante uten prydeffekt er gjerne mer til bry enn glede. Krav til riktige lys- og temperaturforhold er derfor avgjørende for et godt resultat som varer hele avtale perioden.

Plantevegg

Servix Plantedekor leverer forskjellige typer plantevegger. Vi har både veggmontert, frittstående moduler og mindre innramminger.  Velg mellom å ha et automatisk vanningssystem, eller et manuelt et.

Hvorfor ha plantevegger på arbeidsplassen?

  • Reduserer støy.
  • Øker luftfuktighet.
  • Tilføyer grønt i lokaler med liten plass.
  • Fungerer som et grønt kunstverk i lokalet.
  • Signaliserer et grønt fokus.

Fordelene med plantevegger på arbeidsplassen er mange. Om du ønsker mer informasjon om plantevegger, og hvilken løsning som passer best for deg, ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter for et uforpliktende tilbud.

Plantevegg 1286-884
Mosevegg 1286-884

Mosevegg

Montering av mosevegger kan gjøres både i rammer eller etter spesialmål. Mosen kan monteres på de fleste vegger, og er hentet fra naturen. Vår mose består av forskjellige arter som vi behandler for å bevare dens levetid. Behandlingen består av en miljøvennlig, bionedbrytbar væske som lar mosen beholde sin flotte farge opptil 15 år.

Hva med en mosevegg til kaffesonen, eller på møterommet? En mosevegg kan benyttes i lokaler som en del av interiøret, for avskjerming av arbeidsplasser, gangsoneområder og sosiale soner. Noen av fordelene med en mosevegger er at de ikke trenger trenger sollys, da mosen ikke skal gro. Mosen har også en lyddempende effekt, noe som passer utmerket for demping av uønsket støy på arbeidsplassen. Service på veggene er minimale, og gjøres kvartalvis. Det stilles krav til brannsikkerhet ved montering av mosevegg. Vi behandler derfor mosen med brannhemmende materale.

Planteservice

Skal planter forbli frodige og vokse jevnt kreves fagkunnskap utover det å vanne i ny og ne. Dette er kunnskap som våre planteforvaltere har opparbeidet gjennom kursing, faglig opplæring og erfaring.

Ved hvert servicebesøk leveres vedlikeholdsrapport som bekreftelse på utført arbeid:

  • Vanning, gjødsling, etterfylling av jord og rengjøring av potter og planter
  • Beskjæring og oppbinding, fjerning av død bladverk
  • Vending av planter mot sollyset
  • Kontroll av plantesykdommer og utskifting av planter ved behov

Byttegaranti er inkluder i alle våre avtaler. Det innbærer at eventuelle planter som dør eler viser tydelige tegn på mistrivsel vil bli byttet kostnadsfritt.

Planteservice

Trenger din bedrift hygiene tjenester?

Vi skal utføre presis og avtalt service, som vi er stolte av - hver gang!

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud eller dersom dere har spørsmål vedrørende våre produkter eller tjenester.