Inspirasjon, Planter

Tropiske tendenser preger plantetrenden i 2018

Planter er en en viktig del av miljø og innreding på arbeidsplassen. De er både vakre å se på og har en praktisk funksjon både i interiøret og som luftrensere. I år skal det bugne som aldri før og store planter fra verdens tropiske skoger er i fokus. Uttrykket “urban jungle” har stor sett tidligere bare blitt brukt av stylister og interiørdesignere, men vi opplever mer og mer at dette er en trend som flere gjerne vil implementere både hjemme og på kontoret.

Fyll kontoret med en “Urban jungle”

Stilen “Urban jungle” kan best beskrives der en samling av planter utgjør en del av interiøret som lager en jungel. En artig og original måte å gi arbeidsplassen litt karakter og i tillegg gjør deg ekstra glad. Plantene gjør også mye godt for luften man puster inn i tillegg til å tilføre trivsel og hygge.

Kontakt oss for anskaffelse av grønne planter til deres bedrift!

Bananplanter er et “must”!

Ved å benytte planter som gjerne er overdimensjonerte med store, grønne blader, kan man skape en tropisk atmosfære, eller “urban jungle” både hjemme og på kontoret. Til dette er bananplanten et “must”! Denne planten, også kalt  Musa Dwarf Cavendish, kommer opprinnelig fra sørøst Asia og Australia, men er nå å finne i flere tropiske skoger rundt om i flere land. De har også blitt svært populære å inkludere som en del av interiøret og fyller samtidig kravene til å være en av “superplantene” som fungerer som luftrenser. En annen plante å legge merke til er Strelitzia Nicolai, som med sine lange stilker og store, mørkegrønne blader er en selvskreven plante å inkludere i årets trend.

Grønn plante strelitzia nicolai bananplante

Palmetrend

Palmer er også en av de hete trendene dette året og skaper raskt en tropisk atmosfære. Areca- og Kentiapalmen er kjent for de fleste og har begge lange, smale blader med en frisk grønnfarge, som raskt gjør lokalet grønt og frodig. Kombiner lekre potter og planter for å skape et skreddersydd jungeltema.

Tropisk planteløsning på 1-2-3

Dersom det er ønskelig å få tilsendt tilbud eller mer informasjon om planteløsningene vi leverer, vennligst fyll inn kontaktskjemaet under.

Kontakt oss gjerne direkte via telefon 67 17 76 60 eller mail til  salg@servix.no