Tropisk planteløsning på 1-2-3

Det behøver ikke å være så komplisert å skape en tropisk planteløsning i kontorlandskapet, i fellesarealene eller hjemme, dersom man følger noen enkle regler for kombinasjoner av planter, potter og plasseringer.

Kontakt oss for anskaffelse av grønne planter til deres bedrift!

1. Store, grønne planter og palmer = tropisk planteløsning

For å skape den riktige, tropiske følelsen, må man tørre å være litt frampå og velge de største plantene. Det skal både bugne og “lukte grønt” når man forsøker gjenskape jungelen. Velg helst grønne planter og palmer av forskjellige slag for best effekt. Disse kommer i alle størrelser og er fine og mikse

Plantetrivsel satt i system innbærer regelmessig oppfølging.

Servix Plantedekor inkluderer derfor alltid service og vedlikehold i alle avtaler.

2. Potter i naturlige materialer

Jungelen består av store palmer og planter. På bakken finner vi jord, sten og tresorter av mange slag. Velg derfor gjerne potter som etterligner disse materialene, for å skape den mest naturlige kombinasjonen. Den velkjente kiki-potten er et sikkert valg, men i senere tid har flere produsenter laget lekre potter i flere design, som bananblader, knust sten, leire og keramikk tilpasset forskjellig interiør.

 

3. Sett sammen i grupper

Plasser planter og potter i forskjellige størrelser sammen i grupperinger. Da utfyller plantene hverandre og skaper oaser i rommet. Miks gjerne planter og potter av forskjellige materialer og farger, slik at høydeforskjellene fyller ut tomrommene. På den måten blir uttrykket mer dynamisk og man har skapt en tropisk planteløsning på 1-2-3!

Tropisk planteløsning

Tropiske tendenser preger plantetrenden i 2018

Dersom det er ønskelig å få tilsendt tilbud eller mer informasjon om planteløsningene vi leverer, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under.

Kontakt oss gjerne direkte via telefon 67 17 76 60 eller mail til  salg@servix.noJeg godtar at Servix Plantedekor lagrer min informasjon for å kunne ta kontakt.