Potter i naturlige materialer og mye struktur – trend 2019

Potter i naturlige materialer med tydelig struktur vi kan ta og føle på preger trendene i år. Høstens nyheter kombiner grove materialer, som betong, sand og stein. Plantene skal samtidig være store og grønne med spennende former og uttrykk.

Grønne planter er levende vekster og har en dokumentert effekt på oss mennesker (ref: NASA-Interior landscape plants for indoor air pollution abatement). Vi trives bedre når vi oppholder oss i naturlige omgivelser. Derfor er det naturlig for oss å ønske å skape et uterom inne – der vi gjerne oppholder oss mest.

Potter og planter skaper uterom innendørs

Nye potter i 2019

Pottene “Urban”, “RAW” og “Stone” er noen av flere spennende nyheter denne høsten. De mest trendy pottene nå er laget av naturlige materialer med tydelig struktur.

URBAN

En perfekt kombinasjon mellom røft og moderne. Pottene kommer i flere farger, former og størrelser. De er laget av materialet «ficonstone» (en blanding av fiberglass, cement og sand). Dette gir en naturlig look med et røft utseende og en ru struktur. Pottene egner seg både for inne-og utendørsbruk.

Hengende potter

Trenden med hengende potter og planter fortsetter. De hengende pottene i serien “Urban” kommer i fargene “grey washed” og “black washed”.

Gulvstående potter

De gulvstående pottene kommer i tillegg til fargene “grey washed” og “black washed” også i “metallic copper” og “chocolate”.

RAW

Potter i cement, sand og fiberglass med sprayet finish. Teknikken som er brukt gir en unik struktur. Pottene kommer i fargene sortbrent “burned black” og rust “running rust”.

STONE

Potter i stein med en naturlig finish. En potteserie som vil passe til de fleste interiør. Finnes i størrelser både til gulv, bord og reoler.

Bilder hentet fra Potterypots hjemmesider.

Dersom det er ønskelig å få tilsendt tilbud eller mer informasjon om produktene vi leverer, vennligst kontakt oss via kontaktskjema, telefon 67 17 76 60 eller mail til  salg@servix.no