Mosevegger, mosebilder og mosemoduler

Rundt mosebilde og sorte stoler i mørkt rom

Mose på vegg

Mose som en del av interiøret har blitt en stor trend de siste årene. Som en del av vårt sortiment, tilbyr Servix Plantedekor forskjellige produkter av mose ut i fra ønsket design og bruksområde. Mosen vi benytter er hentet ut fra norske og nederlandske skoger og er et allsidig materiale som kan benyttes til å lage flotte mosevegger, mosebilder og mosemoduler til dekorasjon på vegg i kontorlandskap og fellesområder, til glede for besøkende og ansatte i lokalet.

Ut over det å være en dekorativt og fleksibel innredningsløsing, har mose også flere fordeler, da det kan monteres på stort sett alle overflater. Mose på vegg er også et godt alternativ til plantevegg da det ikke kreves hverken vann, lys eller særlig med serviceoppfølging.

Kontakt oss for anskaffelse av grønne mosevegger til deres bedrift!

Derfor burde alle ha mosevegg på arbeidsplassen!

Bruksområder

Siden  mose er et slikt fleksibelt produkt å jobbe med, produseres det løsninger til flere bruksområder. Vegger, sirkler, bilder og moduler benyttes til dekor, demping av akustikk og skjerming og oppdeling av kontormiljøer.

Heldekkende mosevegger

For å skape et unikt førsteinntrykk i bl.a. resepsjon og ankomstområder, lages heldekkende mosevegger etter mål, designet med en til tre typer forskjellig mose, alt etter den effekten man ønsker. Ofte kombinerer vi også med kundens firmalogo og komplimenterende rammeverk.

Mosevegg hos kunde

Vår mosevegg hos Realtek i Dagens Næringsliv D2 – 24.10.2019

Mosevegg med skrift

Sirkler

Til områder hvor man ikke ønsker å dekke hele veggen har man alternativet med sirkler og bilder. Sirklene kombineres gjerne i flere størrelser med forskjellig valør, som et samlet kunstverk på veggen. Her kan man også velge om man ønsker en definert ramme rundt.

Bilder

Bildene kommer i kvadratiske og rektangulære former og designes med forskjellig type mose og flotte rammer av forskjellige materialer som bl.a. sement, stål mm.

Skillevegger og frittstående moduler

Dobbeltsidige skillevegger og frittstående moduler med mose er gode alternativer til å skjerme av soner i kontorlandskapet. De absorberer akustikk og tilfører en bit av naturen inn i arbeidsmiljøet.

Dersom det er ønskelig å få tilsendt tilbud eller mer informasjon om moseproduktene vi leverer, vennligst fyll inn kontaktskjemaet under.

Kontakt oss gjerne direkte via telefon 67 17 76 60 eller mail til  salg@servix.noJeg godtar at Servix Plantedekor lagrer min informasjon for å kunne ta kontakt.