Planter som gir bedre inneklima og arbeidsmiljø

bedre innklima og arbeidsmiljø

Bedre inneklima og arbeidsmiljø

Alle planter bidrar til å fjerne CO2 fra luften og tilfører Oksygen, men noen planter, de såkalte superplantene er i tillegg til å være dekorative også behjelpelige med å fjerne farlige giftstoffer fra bl.a. byggmaterialer, maling, kosmetikk mm. Er kontorlokalene nylig pusse opp vil anskaffelse av disse plantene derfor kunne bidra til et bedre inneklima og arbeidsmiljø for de ansatte.

Små potteplanter til store palmer

Det er planter av flere slag som kan benyttes til å fjerne giftstoffene i luften. På den måten kan man kombinere design med praktiske egenskaper og få en fin og tilpasset planteløsning som passer inn i stilen på kontoret. Velg mellom klatreplantene Epipremnum og Scandens, den spisse Sansevieraen, bedre kjent som “Svigermors tunge” eller kanskje en stor Dracaena palme?

Plantetrivsel satt i system innbærer regelmessig oppfølging.

Servix Plantedekor inkluderer derfor alltid service og vedlikehold i alle avtaler.

Dette er de beste grønne plantene for å bedre luftkvalitet på jobben!

Dersom det er ønskelig å få tilsendt tilbud eller mer informasjon om planteløsningene vi leverer, vennligst fyll ut kontaktskjemaet under.

Kontakt oss gjerne direkte via telefon 67 17 76 60 eller mail til  salg@servix.noJeg godtar at Servix Plantedekor lagrer min informasjon for å kunne ta kontakt.